Lidmaatschap

join the clubWij heten u of uw zoon/dochter van harte welkom bij voetbalvereniging Be Quick ’28. Een vereniging voor mini, pupil, junior, senior, man of vrouw, kortom voor iedereen die met plezier recreatief of prestatief voetbal wil spelen. Uiteraard zijn wij blij met ieder nieuw lid. Wij hopen, en vertrouwen er op, dat u zich snel thuis zult voelen bij onze vereniging. Van onze kant zullen wij daar ons best voor doen.

Be Quick ’28 is 22 november 1928 opgericht. Eerst als voetbalvereniging, later als onderdeel van een omnivereniging en vanaf 1985 weer als zelf­standige voetbalvereniging.

Onze accommodatie bevindt zich aan het Stadionplein in Zwolle. De ingang van het sportpark is hetzelfde als de ingang van PEC Zwolle. Het complex bestaat uit zeven speelvelden (inclusief het hoofdveld van PEC Zwolle). Be Quick ’28 beschikt over 3 kunstgrasvelden en 3 natuurgrasvelden. Bij het sportpark is volop parkeer­ruim­te aanwezig. De ver­eniging bezit een eigen, gezellig clubgebouw.

Wij wensen u een bijzonder prettige tijd toe als lid van onze voetbalvereni­ging. Voor vragen en/of problemen kunt u altijd terecht bij het commissielid van de afdeling waaronder u of uw zoon/dochter valt.

De contactgegevens met iemand uit de vereniging raadpleegt u bij contact op onze site.

2022 Copyright Be Quick '28 | Powered By Be Quick '28 and dr. Pepper 🌶