Overschrijven

Als je bij Be Quick ’28 komt voetballen en je hebt de afgelopen drie jaar bij een andere vereniging als spelend lid ingeschreven gestaan, dan moet je je laten overschrijven.

Ga je bij een andere vereniging voetballen en je hebt de afgelopen drie jaar bij Be Quick ’28 als spelend lid ingeschreven gestaan, ook dan moet je je laten overschrijven. U dient zich dan wel eerst op tijd (voor 1 juni) af te melden bij Be Quick ’28.

Hoe werkt dat?

digitaal overschrijvenBij het aanmelden bij uw nieuwe vereniging dient u aan te geven of u de afgelopen 3 jaar als spelend lid bij een andere vereniging ingeschreven heeft gestaan. Tevens dient u uw KNVB spelersnummer op te geven. Deze kan u vinden op uw spelerspas. De ledenadministrateur gaat uw aanmelding dan verwerken.

Automatisch ontvangt de oude vereniging bericht dat er een verzoek tot overschrijving is. De oude vereniging heeft dan twee keuzes:

  • accepteren
  • blokkeren

Wordt de overschrijving geblokkeerd, dan dient u eerst alle openstaande zaken met uw oude vereniging af te handelen. Denk aan een contributie achterstand, aan het nog moeten inleveren van kleding, etc. Pas als de oude vereniging de blokkade opheft, dan wordt de overschrijving verleent.

Intrekking overschrijven

Soms komt het voor dat een overschrijving ingetrokken wordt. Een overschrijving wordt ingetrokken als de nieuwe vereniging (in overleg met de betrokkenen) besluit om het overschrijvingsverzoek te stoppen/ beëindigen, veelal omdat het lid heeft besloten toch niet voor de vereniging uit te willen komen. Na de intrekking kan het lid zich bij een andere (veelal vorige) vereniging aanmelden.

KNVB info

Klik hier om meer informatie over overschrijvingen te lezen.

2022 Copyright Be Quick '28 | Powered By Be Quick '28 and dr. Pepper 🌶