Recreantenvoetbal

RecreantenDe laatste jaren wordt er bij Be Quick ’28 niet alleen meer gevoetbald in wedstrijdverband, ook het fenomeen “recreant” heeft zijn intrede gedaan.

Sinds 1 augustus 2007 kan er op onze club ook alleen getraind worden. Be Quick ’28 zorgt er dan voor dat er een veld beschikbaar is evenals materialen (ballen en hesjes).

Op dit moment is het zo dat er drie groepen heren recreanten actief zijn op maandag- en woensdagavond. Heeft u ook belangstelling voor recreantenvoetbal? De contactpersonen kunt u hier vinden.

Vanaf het najaar 2013 is er bij Be Quick ’28 ook een groep vrouwen gestart met recreantenvoetbal. Zij trainen op donderdagavond. Klik hier voor meer info betreffende de contactpersoon.

Be Quick ’28 heeft echter ook ruimte voor groepen recreanten op vrijdag. Dus wilt u met een groep recreanten bij ons komen voetballen, mail dan naar info@bequick28.nl.

Wilt u als recreant gaan voetballen, dan zult u zich eerst moeten aanmelden. Klik hier om u aan te melden. De ledenadministratie is bereikbaar via het e-mailadres ledenadministratie@bequick28.nl.

Klik hier om de contributiebedragen voor recreanten te bekijken. De contributieadministratie is bereikbaar via het e-mailadres contributie@bequick28.nl.

 

7x7Voorjaars- en najaarscompetities voor 35+ en 45+

In het voorjaar van 2013 heeft Be Quick ’28 voor het eerst deelgenomen met recreanten aan de 35+ en 45+ competities zoals die door de KNVB worden georganiseerd. Bij het 35+ en 45+ voetbal wordt er zeven tegen zeven gespeeld op een half veld. Het gaat dan bij de voorjaars- en najaarscompetitie om vier vrijdagavonden waarbij in toernooivorm een paar korte wedstrijden worden afgewerkt. Buitenspel bestaat niet en er kan onbeperkt worden gewisseld. De bedoeling is dat alle clubs een keer gastheer zijn. Het streven is uiteraard om competities ‘dicht bij huis’ op te zetten.

Het bestuur van Be Quick ’28 benadrukt dat de teams die hieraan mee willen doen ‘zelfredzaam’ moeten zijn. Het is natuurlijk een ideale mogelijkheid om nog eens met jouw oude elftalgenoten in het strijdperk te treden. Zou de humor na al die jaren nog hetzelfde gebleven zijn?

Het bovengenoemde systeem van vier vrijdagavonden noemt de KNVB “toernooien in competitieverband”. Degenen die hier aan deelnemen moeten ingeschreven staan als lid van de KNVB. Daarnaast bestaat er aan het eind van het reguliere seizoen ook de mogelijkheid om aan kennismakingstoernooien mee te doen. Dan kun je eens aan de sfeer proeven. Kijk op de KNVB-site voor meer informatie over deze competities.

2022 Copyright Be Quick '28 | Powered By Be Quick '28 and dr. Pepper 🌶