Huisregels accommodatie

Wij beschikken over een prachtige accommodatie. Als u doordeweeks komt trainen en op zaterdag uw wedstrijd speelt, dan komt u wellicht wat minder in aanraking met de negatieve kanten. Want ook die zijn er. Dat heeft dan met name met het gebruik van de accommodatie te maken. Be Quick ’28 kent de volgende regels:

Plaats uw fiets in de stalling

De ingang van onze fietsenstalling wordt te vaak versperd door fietsen en brommers die niet goed zijn neergezet. Er is echter ruimte genoeg. Zet uw fiets in de fietsenstalling en nergens anders.

Zo hoort het dus niet:

fiets 1 fiets2

Plaats de sporttassen bij de ingang van het clubhuis in de rekken

Zet uw sporttas in het daarvoor bestemde rek en plaats die niet op de grond. De toegang tot de bestuurskamer, de toiletten en de parkeerautomaat wordt zo vrij gehouden.

Verplaatsen van doelen

Tijdens wedstrijden mogen trainingsdoelen alleen op het bijveldje (achter veld 1) worden neergezet. Neerzetten naast het veld is verboden.

Sigarettenpeuken en koffiebekers

Rookt u op het terras een sigaret, gooi uw sigaret dan in de asbak en niet op de grond. Drinkt u een bakje koffie, gooi de beker dan in de afvalbak.

Het ballenhok

Ruim het ballenhok op en sluit het af.

kleedkamersHet gebruik van de kleedkamers

De kleedkamers dienen schoon achter gelaten te worden. Leiders en trainers zijn verantwoordelijk voor het toezicht hierop.

Rondslingerend vuil

Overal op ons sportpark zijn afvalbakken geplaatst. Het verzoek aan iedereen om afval in de betreffende containers te deponeren.

Roken

rookverbodEr wordt niet gerookt:

  • in het clubhuis
  • in de kleedkamers
  • op de kunstgrasvelden
  • in en rondom de dug-outs

2022 Copyright Be Quick '28 | Powered By Be Quick '28 and dr. Pepper 🌶