Jack Hoedemaker erelid

Op de eerste avond in een stampvol en gezellig clubhuis is Jack Hoedemaker zeer terecht benoemd tot erelid van Be Quick ’28. Om 20.00 uur verzocht Bert Venema zijn vriend Jack om naar voren te komen, samen met zijn vrouw Joke, dochter Karlijn en haar vriend Joost. Bert begon zijn verhaal met een paar opmerkingen over de voetbalcarrière van Jack, zijn korte periode als speler van het 1e elftal en de daarin meest opvallende kwaliteiten van de linkerspits. Uiteraard veel aandacht voor de meer dan 25 jaar waarin Jack in meerdere bestuurlijke functies een grote bijdrage aan Be Quick’28 heeft geleverd en nog levert. Kenmerken daarbij zijn een grote betrokkenheid, het altijd nakomen van afspraken en betrouwbaarheid.

hoedemaker_erelid3

Naast het feit dat Jack als bestuurder van zowel Vereniging als Stichting veel voor Be Quick ’28 betekent, is hij ook met zijn bedrijf ALNO Keukenstudio Zwolle B.V. een belangrijke sponsor. Jack’s karakter is dat van een warme persoonlijkheid, die zijn vele contacten binnen Be Quick ’28 nogal eens op een stevige fysieke wijze ondersteund.

hoedemaker_erelid1

Het afgelopen jaar heeft hij als bouwbaas van Be Quick ’28 een enorme prestatie neergezet met de bouw van onze nieuwe accommodatie. Slechts weinigen weten hoeveel tijd, inzet en kwaliteit hij de afgelopen periode aan het omvangrijke bouwproject heeft besteed. Het resultaat, een schitterend clubhuis, 14 kleedkamers en een fraaie tribune. mag er zijn en zal altijd verbonden blijven met de naam Jack Hoedemaker.

hoedemaker_erelid4
De benoeming tot erelid is daarom zeer terecht, hetgeen ook onderstreept werd door de ovatie van het stampvolle clubhuis op het moment dat de benoeming bekent werd gemaakt. Ook Joke Hoedemaker werd bedankt voor haar support en terecht in de bloemen gezet.

hoedemaker_erelid1

Al met al een schitterend moment op een fantastische dag.

hoedemaker_erelid5

 

8 september 2007.

2022 Copyright Be Quick '28 | Powered By Be Quick '28 and dr. Pepper 🌶