VTON app

VTON-app beschikbaar voor alle trainers Be Quick

Op advies van de Technische Commissie (TC) heeft het hoofdbestuur besloten voor alle trainers van Be Quick’28 de zogenaamde VTON-app beschikbaar te stellen. De app is met name bedoeld voor de trainers die geen of een beperkte trainersopleiding hebben. Iedere speler van Be Quick’28 heeft recht op een goede en leuke training. De app is hiervoor een uitstekend hulpmiddel.

vton-appjeWat is VTON?

VTON (Voetbal Technische Ontwikkeling Nederland) is een voetbalmethode, werkend met een leerplan waarbinnen alle voetbaldoelstellingen over een geheel seizoen met goed uitgewerkte trainingen voor de specifieke leeftijdsgroepen aangeboden worden. Heel veel trainers bij diverse clubs werken hier inmiddels al tot volle tevredenheid mee.
Bezoek alvast eens de site van VTON (www.vton.nl). Daar wordt een korte maar heldere uitleg gegeven over inhoud en werkwijze.

Waarom VTON?

Als TC willen we graag dat alle spelers van Be Quick’28, dus niet alleen de spelers van de prestatieteams, zich ontwikkelen als voetballer. En uiteraard willen we dat alle spelers plezier hebben tijdens de trainingen. Daarnaast vinden we het belangrijk dat we onze trainers hierbij optimaal faciliteren.

vton-app

2015 Copyright Be Quick '28 | Powered By Be Quick '28